• 2012
    Vánoční turnaj rodinných dvojic

    Vánoční turnaj rodinných dvojic

    V neděli 11.12.2016 jsme se sešli v tělocvičně k již IV.ročníku turnaje rodinných dvojic. V pohodové vánoční atmosféře se utkalo celkem 38 párů ve čtyřech výkonnostních kategoriích rozdělených dle tréninkových skupin. Dvojici vždy tvořil hráč či hráčka našeho oddílu + jeho maminka, tatínek, sourozenci, prostě kdokoliv, kdo si chtěl adventní neděli zpříjemnit pohybem.

    V každé kategorii se nejprve hrály zápasy ve skupinách, vždy na dva vítězné sety do 15ti bodů, pak ještě následovaly zápasy o umístění. Z naší nejmladší tréninkové skupiny E a N se účastnilo 10 dvojic. Utkali se každý s každým. Pro většinu dětí to byla turnajová premiéra a vyzkoušeli si tak opravdové zápasy. Nejlépe se se svým tatínkem připravila Terezka Večerníková a zasloužila si svou první zlatou medaili.

    1.Terezka Večerníková s tatínkem
    2.Ondra Tichý s tatínkem
    3.Nikolka Pištěková s tatínkem

    Skupina D hrála na tomto turnaji ve dvou základních skupinách po čtyřech. Podle umístění z těchto skupin pak následovaly zápasy o pořadí. Nejlépe z toho vyšel Matěj Šustr s tatínkem a obsadili první místo.

    1. Matěj Šustr s tatínkem
    2.Klára Šejvlová s maminkou
    3.Adélka Sudíková s tatínkem

    Skupinka C se utkala v počtu 8 účastníků utkala systémem každý s každým ve dvou skupinách a poté zápasy o konečné umístění.

    1.Martin Krob s tatínkem
    2.Viky Kusá s tatínkem
    3.Matěj Červenka s tatínkem

    A nakonec skupiny A a B, 10 párů ve dvou základních skupinách, kde velkou roli hrají už i rozdíly mezi výkonem rodičů. Proto si také děti většinou do páru vybírají tatínka a na maminky zbyde role fanynek. Poklonu tak musíme složit paní Bartůňkové, která s Barčou statečně bojovala proti ostatním “tatínkovským” dvojicím. Do finále se nakonec dostaly páry Kuba Mlčoch s kamarádem Péťou a Marek Souček s tatínkem. V napínavém finále do posledního míčku nakonec zvítězili Součkovi a po loňském triumfu v nižší výkonnostní kategorii se i tentokrát radují z poháru pro vítěze v elitní kategorii.

    1.Marek Souček s tatínkem
    2.Kuba Mlčoch s kamarádem Péťou
    3.Jura Skalský se strejdou
    4.Bára Bartůňková s maminkou

    Turnaj byl krásným badmintonovým zakončením roku 2016, všem hráčům i jejich rodinám přejeme poklidné prožití vánočních svátků a plno sil do roku 2017!