• 2911
    42. Memoriál Pavla Proška

    42. Memoriál Pavla Proška

    V sobotu 26.11.2016 se na králodvorských kurtech konal již XXXXII.ročník našeho tradičního turnaje. Oproti minulým létům byl turnaj pořádán již jako turnaj kategorie GP“C“ pod ČBaS. To znamená, že se přes 40 hráčů z 15 klubů z celé ČR utkalo nejen v pěti základních disciplínách, ale i ve čtyřhrách veteránů, veteránek a mixu veteránů.

    A domácí reprezentanti si nevedli vůbec špatně. Ve smíšené čtyřhře se pavoukem až do zlatého konce úspěšně probojoval domácí pár Radim Dvořák a Katka Karlíková. Ve dvouhře mužů nepřišel od našich žádný dobrý výsledek, na 1.místě skončil hráč z pražského Meteoru Radotín, Marek Teller. V singlu žen jsme měli dvě zástupkyně. Katka Karlíková skončila ve své základní skupině druhá a v boji o celkovou třetí příčku nestačila na Konogsmarkovou z Plzně. Zuzka Krásná ve své skupině zvítězila, ve finále ale podlehla Marcele Exl z německého klubu BC Grün-Weiß Obernzell.

    Další vítězství přinesly obě soutěže párů. V deblu mužů potvrdili roli nasazených jedniček Jirka Stehlík s Radimem Dvořákem. Ve čtyřhře žen dominovaly Martina Vacková s Katkou Karlíkovou.

    A abychom neopomněli soutěž veteránů. V deblu veteránů se utkalo pět párů, každá s každým. Nejlépe svá utkání zvládli pánové z Kladna – Vráťa Vlk a Jirka Konupka. Ve dvouhře žen zvítězily dámy Lenka Přibylová a Radka Sochorová. A ve smíšené čtyřhře se nejlépe prosadil na poslední chvíli složený pár – domácí Eva Drábková a Pavel Kavan z badmintonového klubu v Táboře.

    Všem vítězům gratulujeme a budeme se těšit opět za rok již u 43.ročníku Memoriálu Pavla Proška!

    Kompletní výsledky ke stažení zde: memorial_pproska2016_pavouky