• 1409

    Kladno Cup 2016

    Druhý týden v září patřil turnaji kategorie C dospělých – Kladno Cupu 2016. Poprázdninovou formu tentokrát za Králův Dvůr testovali: Jarda Holeček, Venca Fridrich a Sonja Schořová.

    Do smíšené čtyřhry zasáhly dvojice Vašek – Sonja a Jarda – Anežka Nováčková (USK Plzeň). Vašek se Sonjou podlehli v prvním kole páru Bláha Panochová 0:2 na sety. Jarda s Anežkou nastupovali do turnaje jako třetí nasazení a své papírové předpoklady více než potvrdili. Po třech zápasech, ve kterých se jim povedlo neztratit ani set si došli na stupně vítězů pro první místo!

    Sonja v prvním kole dámské dvouhry svedla vyrovnaný souboj s Mončou Dufkovou, které se nakonec povedlo zvítězit a Sonja tak skončila na 9.-16.místě. Oproti tomu si Jarda ve dvouhře vedl obdobě suverénně jako v mixu a turnajovým pavoukem prošel bez ztráty setu.

    Ve čtyřhrách již turnaj nebyl natolik úspěšný jako v předchozích třech disciplínách. Vašek s Jardou a Sonja s Anežkou nejprve prošli prvním kolem, v semifinále ale shodně podlehli svým soupeřům ve třech setech a brali dělený bronz.

    Dvě první místa a dvě bronzové medaile je pro naše hráče v tradičním kladenském turnaji pěkný výsledek a přejeme jim, ať forma stále roste!