• 1702
    III. kolo veteránské ligy Plzeň

    III. kolo veteránské ligy Plzeň

    V Sobotu 13. 2. 2016 se konalo již 3. kolo veteránské ligy. Tentokrát se konalo v Plzni a sešlo se celkem 6 družstev. Náš tým reprezentovala Drábková Eva, Krásná Zuzana, Krásný Petr, Baloun Jiří a Vodička Karel. V nejsilnější možné sestavě se podařilo postoupit až do finále.

    Základní část proti ČZ Strakonice a MONOLI Plzeň vyhráli naši poměrem 4:0 a 3:1. Postoupili tedy do semifinále, kde si poradili s GOGO Rakovník 3:1. Ve finále je čekal tým z Českého Krumlova. Zde bodovali Karel Vodička a Zuzka Krásná ve smíšené čtyřhře a Karel Vodička s Jiřím Balounem ve čtyřhře. Zuzce a Evě se v deblu nedařilo a vyrovnaný druhý mix Petra s Evou se rozhodoval až ve třetím setu. Nakonec naši prohráli. Stav utkání byl tedy 2:2. A protože se v této soutěži nenastavuje další zápas jako například v extralize, rozhodoval poměr setů, který byl 6:5,  bohužel ve prospěch krumlovského týmu.

    Pro náš tým Sokol Králův Dvůr tedy nakonec zasloužené 2. místo.

    Poslední kolo, kde se bude rozhodovat o medailích, čeká naše veterány první dubnovou neděli 2. 4.2016. Budeme držet palce.

    V průběžném pořadí po 3. kole držíme 3. příčku.

    1. Legie Plzeň
    2. GOGO
    3. Sokol Králův Dvůr
    4. Krumloš
    5. Strakonice
    6. MONOPOLI Plzeň